Laten we minder dromen en meer plannen! Ontdek een tal van uitzonderlijke kortingen op onze stockwagens, alsook onze fiscaal maximaal aftrekbare modellen, en vertrek meteen met uw nieuwe Volvo op vakantie!

Vind hier uw nieuwe Volvo >
ALLE NIEUWE PLUG-IN HYBRIDES WORDEN GELEVERD MET

1 jaar gratis elektrisch rijden


Koopt u een nieuw Volvo Recharge model, dan nemen wij een jaar lang het elektriciteitsverbruik van uw auto voor onze rekening. Geniet van deze promotie op bestellingen geplaatst vanaf 16 oktober 2019 tot en met 30 september 2020.

Vraag hier meer info >
2DE HANDSWAGEN, 3 JAAR GARANTIE

Geniet van 3 jaar garantie en tal van andere voordelen!


Wanneer u voor een Volvo Selekt kiest, koopt u meer dan een prachtige tweedehandswagen. Alleen de beste tweedehands Volvo's worden geselecteerd om het Selekt-label te dragen, zodat we de kwaliteit en veiligheid kunnen borgen die ons eigen is.

Elke Volvo Selekt krijgt de meest recente software-upgrades en wordt gecontroleerd op 160 punten om te garanderen dat hij voldoet aan onze standaarden rond veiligheid, prestaties en presentatie. Een Volvo Selekt wordt nu tijdelijk geleverd met 3 jaar garantie, 10% korting op omniumpremie én gratis Safety Pack. Daarnaast krijgt u ook 50% korting op velgen. Zo maakt u een goede start met de Volvo van uw keuze.

Geniet nog tot en met 12 juli 2020 van deze aanbieding. Laat ons online aanbod u alvast inspireren voor een bezoek aan onze showroom.

Vind uw Volvo Selekt hier >